Hunted

Interactief GPS-spel

Op deze pagina vind je alle informatie over de zelf te spelen Hunted Game, zonder organisatie!
(Kijk hiernaast voor de flyer, de downloads van de app en de handleiding)

In ruim 40 Drentse dorpen, een tweetal Luxemburgse stadjes (Vianden en Larochette) en 1 in België (Houffalize), heeft Tourist Games het mogelijk gemaakt om het spannende Hunted spel te spelen zonder arrangement en tegen een gereduceerd tarief. Op deze pagina vind je de beschrijving van het zelf te spelen spel. Hierbij regel je alles zelf tegen een aantrekkelijk tarief van € 15,00 per persoon. Voor deze 30% korting zul je zelf wat voorbereidingen moeten treffen. Lees hieronder meer of klik HIER voor de lijst met beschikbare locaties.

Wil je het spel toch liever laten organiseren in combinatie met een buffet, consumpties en tablets van Tourist Games? Klik dan HIER

Zelf te spelen zonder organisatie

Tijdens het zeer spannende Hunted maken Hunters jacht op ontsnapte criminelen en dit kan georganiseerd worden in elk van de ruim 40 dorpen in binnen- en buitenland, de dorpen waar ook het moordspel wordt gespeeld. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van deze prachtige dorpen, naar keuze overdag of ‘s avonds in het donker!

Net als in het tv programma hebben de premiejagers diverse middelen om de criminelen te vangen, terwijl de bankroven en overvallen onverminderd doorgaan, als opdracht van de criminelen die onder enorme tijdsdruk staan. Onderling overleggen en contact maken over de juiste strategie is dus van het grootste belang…totdat de rollen omgedraaid worden en de criminelen in de huid van de premiejagers kruipen. Spannend tot de laatste minuut; jagen of opgejaagd worden!

Het zelf te spelen spel is beschikbaar voor groepen vanaf 6 personen in alle dorpen waar ook het spel met een buffet te combineren is (alleen buffetten vanaf 16 personen) Klik HIER als je liever een spel laat organiseren en aanvullen met een buffet.

Benodigdheden:
Je dient te beschikken over smartphones (Android of iPhone) met een databundel (het spelverbruik is maximaal 30 mb) en waarop Locatie Gegevens / GPS  en Mobiele Gegevens / Data  aanstaat. Daarnaast zul je minimaal 2 uur voor het tijdstip van aanvang de volgende stappen moeten doorlopen:

Ga met je Smartphone naar de Google Play Store of de App Store of scan (of klik op) de juiste QR-code hier onder en download voor elke 4 deelnemers de QuestVault app op een smartphone of tablet.

Reserveren en betalen:
Ga vervolgens naar “reserveren” en reserveer je spel door op het GPS Moordspel in het dorp van je keuze te klikken. In de lijst staan alle locaties bij een restaurant vermeld. Het is uiteraard niet verplicht daar heen te gaan, maar het spel is overal zo gebouwd, dat dit wél de handigste en mooiste plekjes zijn om het spel te starten! Daarna volg je de stappen in het betaalmenu door het aantal personen en de datum in te vullen.

Achter de datum vul je het tijdstip in en de namen van de deelnemers. Uiteindelijk kun je je betaling afronden via iDeal. Lees over dit gedeelte ook even de spelregels in de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Spelen:
Je ontvangt nu binnen 2 uur de benodigde code om in te voeren in elke gedownloade QuestVault app. Voer in het volgende scherm bij elke App een Nickname van het team in. Klik vervolgens op Login en tot slot in het spel op de Play-knop om het spel te gaan spelen. Let op: op het moment dat je op deze knop klikt, begint de tijd te lopen.

De speelduur is 100 minuten en na afloop ontvang je automatisch de uitslag op het door jou zelf ingevoerde e-mailadres, aan het begin van het spel!

Veel plezier!

Android App
Hunted
Iphone App
Hunted

galerij