Escape game als bedrijfsuitje

.

Tourist Games is verschillende samenwerkingen aangegaan op 41 verschillende locaties in de 4 noordelijke provincies. Vanuit deze restaurants en hotels wordt de Escape Game als compleet arrangement georganiseerd. Na bijvoorbeeld een uitgebreid buffet en drankjes, gaan de deelnemers met een digitale kaart op een tablet op pad door de schemerige straatjes rondom het restaurant. Een onvergetelijke activiteit vanaf € 59,50 per persoon!

Escape Game

Tijdens deze interactieve tocht worden de deelnemers geconfronteerd met opgesloten gijzelaars die ze alleen kunnen bevrijden door allerlei lastige vraagstukken en puzzels op te lossen. Op een tablet zien ze een kaart waarop de verschillende locaties in kleur worden weergegeven. Door langs elke locatie te gaan om de vraagstukken op te lossen, kunnen de deelnemers met hun uitkomsten de cijfersloten kraken om daarmee de gijzelaars te bevrijden. Een zeer spannend spel dat met behulp van de nieuwste technieken gespeeld wordt en dat helemaal van deze tijd is!

Het grote verschil met dit spel en de Escape rooms van tegenwoordig is dat de Escape Game in de buitenlucht wordt gespeeld, waarbij een groot deel van een dorp ontdekt moet worden om tot de juiste uitkomsten te komen. Alleen dan kan het spel opgelost en uitgespeeld te worden. De hulp van een bijgeleverde tablet geeft een extra dimensie aan dit populaire spel!

Laat je meeslepen in de spanning van dit spel en ontdek deze prachtige dorpen en steden op een heel andere manier…
Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 16 personen en het is altijd de combinatie van een koud/warm- of stamppot buffet (of indien beschikbaar, een BBQ), twee consumpties en de Escape Game. Opgave gebeurt bij voorkeur door eerst telefonisch of per e-mail (of whats app) contact op te nemen.

Heb je nog vragen over het spel of arrangement? Neem dan ook gerust contact op.

galerij