Hunted als bedrijfsuitje

Hunted als bedrijfsuitje is nu mogelijk. Speel dit spannende spel met je collega’s. De combinatie van het spel en het buffet vormt een spannend middag- of avondvullend programma van ongeveer 4 uur, georganiseerd vanuit 40 verschillende restaurants in het noorden van het land voor slechts € 47,50 per persoon.

Hunted

Na de succesvolle introductie van het interactieve moordspel is er nu de zeer spannende en zenuwslopende Hunted Game! In Hunted maken premiejagers jacht op ontsnapte criminelen en dit kan georganiseerd worden in elk van de 40 dorpen waar ook het moordspel wordt gespeeld. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van deze prachtige dorpen, naar keuze overdag of ’s avonds in het donker!

Net als in het tv programma hebben de premiejagers diverse middelen om de criminelen te vangen, terwijl de bankroven en overvallen onverminderd doorgaan, als opdracht van de criminelen die onder enorme tijdsdruk staan. Onderling overleggen en contact maken over de juiste strategie is dus van het grootste belang…totdat de rollen omgedraaid worden en de criminelen in de huid van de premiejagers kruipen. Spannend tot de laatste minuut; jagen of opgejaagd worden!

[eventButton id=”13″]Reserveer het Hunted arrangement[/eventButton]

Heeft u vragen over Hunted of het Arrangement? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

L’étude de 30 cliteurs a montré que 10 femmes qui ont signalé des difficultés avec l’orgasme, le clitoris est petit et est plus éloigné de viagra en ligne du vagin. L’échantillon est définitivement petit, mais vous pouvez assumer. De plus, les possesseurs des minuscules Cliters se sont plaints que le jouet de double sexe (gode et stimulateur) n’était pas donné effet dû, car les «oreilles» ne sont pas arrivées au clitoris.

Veel speelplezier!