Hunted als bedrijfsuitje

.

Hunted als bedrijfsuitje! Speel dit spannende spel met je collega’s. De combinatie van het spel en het buffet vormt een spannend middag- of avondvullend programma van ongeveer 4 uur, georganiseerd vanuit 41 verschillende restaurants in het noorden van het land voor slechts € 59,50 per persoon.

Hunted

Na de succesvolle introductie van het interactieve moordspel is er nu de zeer spannende en zenuwslopende Hunted Game! In Hunted maken premiejagers jacht op ontsnapte criminelen en dit kan georganiseerd worden in elk van de 41 dorpen waar ook het moordspel wordt gespeeld. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet (bij de zelf te spelen versie na het lezen van de e-mail met de handleiding en op je eigen telefoon) speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van deze prachtige dorpen, naar keuze overdag of ‘s avonds in het donker!

Net als in het tv programma hebben de premiejagers of Hunters diverse middelen om de criminelen te vangen, terwijl de bankroven en overvallen onverminderd doorgaan, als opdracht van de criminelen die onder enorme tijdsdruk staan. Onderling overleggen en contact maken over de juiste strategie is dus van het grootste belang…totdat de rollen omgedraaid worden en de criminelen in de huid van de Hunters kruipen. Spannend tot de laatste minuut; jagen of opgejaagd worden!

Heb je vragen over Hunted of een arrangement? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Veel speelplezier!

galerij