Moordspel

Moordspel spelen in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel

+ Te spelen op maar liefst 40 locaties in het noorden van het land, 2 in Luxemburg en 1 in België
+ Al speelbaar vanaf 6 personen
+ € 15,00 pp exclusief tablets, dus met je eigen telefoon of tablet
+ Ruim 100 minuten speelplezier!
Voorbereiden en spelen

Voorbereiden is zeer eenvoudig! Je dient te beschikken over smartphones met GPS en +/- 30MB data. Daarnaast zul je minimaal 2 uur voor het tijdstip van aanvang de volgende stappen moeten doorlopen:

  1. Ga met je Smartphone naar de Google Play Store of App Store en download voor elke 4 deelnemers de GPSPlayGame app op een smartphone of tablet (Bij 6 tot 11 deelnemers mogen dit totaal 3 apps zijn, vanaf 12 personen voor elke 4 deelnemers 1 app) Je kunt ook de juiste QR code hiernaast scannen om de app te downloaden.
  2. Reserveer het spel op de reserveringspagina ( Zelf te spelen Moordspel) Je ontvangt binnen 2 uur de benodigde code om in te voeren in elke gedownloade app. Voer vervolgens bij elke App een Nickname van je team in. Klik vervolgens op Login en tot slot onderaan op de Play knop om het spel te gaan spelen. Let op: op het moment dat je op deze knop klikt, begint de tijd te lopen.

De speelduur is 100 minuten en na afloop ontvang je automatisch de uitslag op het door jou zelf, aan het begin van het spel ingevoerde e-mailadres!

Android App
Moordspel
Iphone App
Moordspel

galerij