Moordspel

Moordspel spelen in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel

+ Te spelen op maar liefst 40 locaties in het noorden van het land, 2 in Luxemburg en 1 in België
+ Al speelbaar vanaf 4 personen
+ € 15,00 pp exclusief tablets, dus met je eigen telefoon of tablet
+ Ruim 100 minuten speelplezier!

Voorbereiden en spelen

Voorbereiden is zeer eenvoudig! Je dient te beschikken over smartphones met GPS en +/- 30MB data. Daarnaast zul je minimaal 1 uur voor het tijdstip van aanvang de volgende stappen moeten doorlopen:

  1. Ga met je Smartphone naar de Google Play Store of App Store en download de QuestVault app (zie QR codes hier onder) op een smartphone of tablet. Hunted wordt door 8 tot 15 personen gespeeld en dit moeten altijd 4 groepen zijn (dus ook 4 smartphones of tablets) Het Moordspel wordt door 4 tot en met 6 deelnemers gespeeld in 2 groepjes (dus 2 smartphones of tablets) en bij 7 tot 15 deelnemers zijn dit 3 groepjes van 2 tot 5 deelnemers (dus ook 3 smartphones of tablets).
  2. Reserveer het spel op de reserveringspagina ( Zelf te spelen Moordspel) Je ontvangt binnen 1 uur de benodigde code om in te voeren in elke gedownloade app.
  3. Start de app, voer de gereserveerde code in elke gedownloade app in (deze is voor elke telefoon/tablet gelijk) en klik daarna op Continue. Voer vervolgens bij elke app een teamnaam in. Klik vervolgens op Login en tot slot onderaan op de Play (Start-)knop om te starten. Let op: Nu begint de tijd te lopen en iedereen gaat bij het moordspel tegelijk van start. Bij Hunted starten de criminelen 5 minuten voor de Hunters (kijk goed op je display welke rol je in de eerste speelronde hebt met je eigen team)
  4. De speelduur is 100 minuten en na afloop ontvang je automatisch de uitslag op het door jou zelf, aan het begin van het spel ingevoerde e-mailadres!
Android App
Iphone App

galerij