Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Tourist Games

Deelname is op eigen risico. Genoemde prijzen zijn per persoon.

Bij annulering binnen 14 dagen tot de geplande activiteit bent u 30% van het totaalbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 7 dagen tot de geplande activiteit bent u 60% van het totaalbedrag verschuldigd en bij annulering binnen 48 uur tot de geplande activiteit bent u het totale bedrag verschuldigd. Het definitieve aantal deelnemers dient een week voor aanvang van de activiteit doorgegeven te worden. Dit aantal (tenzij het meer deelnemers worden) is bindend voor de betaling.
Met een bevestiging per e-mail wordt akkoord gegaan met bovenstaande en onderstaande voorwaarden. Naar deze voorwaarden, inclusief de akkoordverklaring, wordt in de e-mail verwezen. Bij annulering na het bevestigen van de reservering langer dan 14 dagen voor de geplande activiteit, wordt 10 procent van het totaalbedrag, echter zonder de kosten van catering, in rekening gebracht.

Bij schade (waaronder derving) toegebracht aan de eigendommen van Tourist Games, worden de daardoor gemaakte kosten bij u in rekening gebracht.
Bij schade, toegebracht aan tablets gedurende een interactief spel, wordt 190 euro, ex. BTW in rekening gebracht.


Bij het boeken van het zelf te spelen moordspel geldt dat de app beschikbaar is voor groepen vanaf 6 personen verdeeld in 3 kleinere groepjes. Elk kleinere groepje mag uit maximaal 4 personen bestaan (dus bijvoorbeeld bij 12 personen wordt er in 3 groepjes van 4 gespeeld, de app mag dus op 3 verschillende telefoons of tablets gebruikt worden met de aangekochte code. Bij misbruik, door met een groter aantal deelnemers van de app gebruik te maken of door met meer deelnemers te spelen dan opgegeven is, worden achteraf kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen in dat geval € 15,00 voor elke te weinig opgegeven deelnemer en € 15,00 per ontbrekende app. Door het exacte aantal deelnemers op te geven en per 4 deelnemers de app te downloaden kunnen deze extra kosten voorkomen worden.

Het BTW nummer wordt vermeld op de factuur. Deze wordt op verzoek per e-mail verzonden.

iDeal betalingen zullen op bankafschriften als een betaling aan Stichting Buckaroo inzake Executive T. zichtbaar zijn. Bij een rechtstreekse betaling aan Tourist Games wordt deze geregistreerd als een betaling aan Executive T. , de organisatie waar Tourist Games een onderdeel van is.

Alle geschillen worden gedeponeerd bij de rechtbank in Assen.

KvK. nummer Tourist Games (handelsnaam en onderdeel van Executive T.  63317850.