Moordspel als bedrijfsuitje

.

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje of zoek je nog naar een superleuke groepsactiviteit? Dan bieden wij een aantrekkelijk arrangement waarin het Moordspel wordt gecombineerd met bijvoorbeeld een overheerlijk buffet en consumpties. De tablets en organisatie komt van Tourist Games voor een prijs vanaf slechts € 59,50 per persoon. Meer informatie hierover vind je bij onze arrangementen.

Moordspel

Er is een moord gepleegd…en alleen door strategisch te denken, rond te sluipen en het andere teams lastig te maken, kun je de moordenaar ontmaskeren! Tourist Games biedt 41 fantastische locaties om het moordspel te spelen in Drenthe.

Na de speluitleg en het uitreiken van de bijbehorende tablets (bij de zelf te spelen versie na het lezen van de e-mail met de handleiding en op je eigen telefoon) ga je in teamverband beginnen aan dit 100 minuten durende interactieve moord-avontuur. Aan de hand van een interactieve kaart op een tablet zoeken de deelnemers hun weg door de schemerige straatjes van eeuwenoude dorpen in Drenthe. Onderweg zoek je zoveel mogelijk digitale aanwijzingen, verzamel je hints en zul je getuigen om moeten kopen. Uiteindelijk, door samen te werken en tactisch te spelen, kun je de moordenaar ontmaskeren die verantwoordelijk is voor de dood van diverse toeristen.

Heb je vragen over het Moordspel of het Arrangement? Neem dan gerust contact op.

Veel speelplezier!

galerij